Krijg korting

Verzending

Hoe verzenden wij jou bestelling?

Als een van de weinige nagelproducten webwinkels hebben wij zeer voordelige verzendtarieven:

  • Standaard verzending van €1,75 voor pakketjes die door de brievenbus gaan, kies je hiervoor let dus goed op dat je pakketje in je brievenbus beland. Let wel op dat de opening van je brievenbus hoog genoeg is (minimaal 3.2cm).
  • Pakket kost bij ons €4,95 deze komt vanzelfsprekend met je bekende postnl bezorger! Dit pakket kun je ook volgen via t&t.
  • Wij verzenden gratis vanaf €30,- !

Wij verzenden alles wat is besteld voor 16:00 dezelfde dag nog, normaliter zou je bestelling dan de volgende dag bij je moeten zijn. Wij garanderen dit echter niet omdat zodra het bij de pakketbezorger is hebben wij er geen macht meer over. 

Je bestelling niet ontvangen? Dat is heel erg vervelend ondanks dat wij ons best doen alles dezelfde dag te verwerken kan dit nou eenmaal gebeuren. Dit gebeurt meestal bij 5% van de pakketjes dat het niet de volgende dag al aan komt. Wij vragen dan altijd om nog even één dag te wachten, dan nog niet ontvangen? Stuur even een mailtje naar: info@naominails.nl dan helpen wij jou verder! 

Niet tevreden over je bestelling? Dat kan zomaar ook al komt het zelden voor, geef dit dan binnen 14 dagen bij ons aan, dan mag je van ons het pakket kostenloos retour sturen!


Scroll